Волинь Новини

На Волині сильний дощ із градом… «вимив» із землі картоплю. Фото. Відео

1 липня внаслідок негоди, що пройшла областю, виникли ускладнення на окремих ділянках автодоріг, до усунення яких долучилися співробітники ДСНС області, йдеться на сайты выдомства. Зокрема близько 13-ої години біля села Благодатне Нововолинської міської громади на проїжджу частину через пориви вітру упало дерево. Перешкоду усунули працівники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Нововолинська: за допомогою бензопили вони розрізали повалене дерево та звільнили проїжджу частину

 

Повалені дерева ускладнили також рух автодорогою «Іваничі – Нововолинськ» в районі села Біличі. На місці події працювали рятувальники 18-ої ДПРЧ смт Іваничі, які розкряжували дерева й звільнили від них автодорогу.

У місті Володимирі-Волинському на вулиці Устилузькій вітер повалив дерево на проїжджу частину. Під гіллям опинилися також три легкові автомобілі. Наслідки надзвичайної події ліквідували працівники 7-ої ДПРЧ м. Володимира-Волинського. Крім того, рятувальники 7-ої ДПРЧ розрізали повалені дерева, усунули їх та звільнили рух міжміською автодорогою «Володимир-Волинський – Нововолинськ».

Читайте такожНа Волині негода зриває дахи та валить дерева (Фото)

Значних втрат зазнали мешканці села Прип’ять на Шаччині. Місцеві жителі втратили частину урожаю, діляться жахливими наслідками зливи у фейсбуці. Так, Зоя Демчук виставила у соцмережу відео, на якому видно, що дощ з градом «вимив» із землі картоплю та понищив на городі овес.

Leave a Comment