Волинь Новини

Залишив записку: зниклого 20-річного хлопця знайшли повішеним

27 травня, близько 19:30 до поліції надійшло повідомлення, що у лісопосадці в селі Колоденка на Рівненщині знайшли повішеним чоловіка. Як виявилося, це був 20-річний рівнянин, який перебував у розшуку як безвісти зниклий.

У поліції Рівненської області повідомляють, що ознак насильницької смерті не виявили. Тіло хлопця направили в морг для проведення судово-медичної експертизи, яка встановить остаточну причину смерті.

Досудове розслідування за частиною 1 статті 115 (з відміткою самогубство) Кримінального кодексу триває. У рамках кримінального провадження слідчі Рівненського районного управління поліції встановлюють усі обставини.

Повішений хлопець у Колоденці напередодні залишив записку. Область - Новини  Рівного та області — Рівне Вечірнє

Як пише Рівне Вечірнє, хлопець відмінно навчався на третьому курсі одного із вищих навчальних закладів Рівного, займався спортом і вів здоровий спосіб життя. Що спонукало його до такого вчинку — поки невідомо.

Перед тим, як піти з дому він залишив записку, що йому не цікаво жити. Зі слів рідних, напередодні мав депресивний стан та казав, що не хоче вчитися і працювати.

Leave a Comment