Волинь Новини

Масажист, візажист, косметолог: де в Луцьку організовують б’юті курси. Фото

У Луцьку для охочих організовують першокласні курси макіяжу, перукарів, манікюру, масажиста, візажиста, косметолога, курси по нарощенню вій, шугарінгу та епіляції, – ровідомляє Т1.

Також у навчальному центрі «Шлях до успіху», який на ринку вже 11 років, вас навчать моделюванню, фарбуванню, корекції брів та вій.

Варто зауважити, що заняття проходять у мінігрупах, тому викладачі приділяють максимум уваги всім студентам. А графік занять – індивідуальний: є ранішні, денні, вечірні групи та навіть групи вихідного дня.

Аби ви стали хорошим спеціалістом, усі заняття включають в себе 90% практичних занять!

Отож, Ви зможете відвідати курси:

  • Перукарів: універсал (5 місяців), перукар-універсал стиліст-візажист (7 місяців).
  • Манікюру: універсал (3 місяці).
  • Масажу (3 місяці).
  • Візаж (2 місяці).
  • Косметолог (4 місяці).
  • Нарощення вій (14 годин).
  • Моделювання, фарбування, корекція брів та вій (6 годин).
  • Майстер шугарінгу та депіляції (14 годин).

Важливо наголосити, що ці курси підходять навіть для тих, хто хоче вчитися з «нуля». Для практики вам безкоштовно нададуть професійні інструменти та матеріали.

До прикладу, якщо ви захочете записатися на курси масажу, які розраховані на 72 години, то вас навчать робити класичний оздоровчий масаж, дитячий, спортивний, реабілітаційний, лімфодренажний, антицелюлітний, вакуумний, СПА-технології, а також медові та шоколадні обгортання.

Одне заняття триває 3-4 години 2-3 рази на тиждень.

Вище перераховані курси теж мають певні відгалуження, аби ви стали універсальним майстром та могли надавати послуги, що охоплюють широкий спектр робіт.

Також вам не потрібно буде шукати модель, адже у Центрі про все вже подбали.

Серед явних переваг те, що кожному підберуть індивідуальний графік, після закінчення курсів ви отримаєте дипломи та сертифікати євростандарту міжнародного зразку. Тобто кваліфікаційні документи будуть дійсні як на теренах України, так і за кордоном.

До всього ж за бажанням вас працевлаштують, що зменшить час на пошуки роботи!

«Незалежно від кількості людей в групі наші викладачі приділяють окрему увагу кожному учневі. А після закінчення курсів, Ви можете з упевненістю починати роботу майстром у салоні», – зауважують в Центрі.

Адреса: Луцьк, просп. Волі, 54/1, оф. 1

Телефон: 098 009 24 05

Сайт: centr.net.ua

Facebook

Instagram

«Шлях до успіху»

Leave a Comment