Волинь Новини

Про співака з Луцька зняли фільм. Відео

Третього червня на широкі екрани України вийде документальна стрічка про співака родом із Луцька «Людина, яка вічно танцює»

Картина розповідає про життєвий і творчий шлях мультиартиста Дмитра Монатіка. У фільмі проявлений шлях становлення особистості MONATIK від періоду юності, яка минала в Луцьку, до наймасштабнішого і знакового шоу MONATIK «LOVE IT ритм» на НСК «Олімпійський», пише ТСН.

«Це історія, яку шалено хочеться розповісти! Повірити не міг, що це може статися зі мною, але це сталося. Чому? Як? Можливо, в цьому фільмі знайдуться відповіді… Шлях від першої ноти до «Олімпійського». Я бачив достатньо багато документального кіно, яке піднімає з місця і змушує рухатися вперед. Щиро сподіваюся, що глядача, який не оминув увагою роботу «Людина, яка вічно танцює», воно промотивує саме на ці почуття, адже для такої емоції він і створювався. Якщо опускаються руки, улюблена справа продовжує чинити опір, на душі стає порожньо або ж, якщо все добре і щастя переповнює, а мрії постійно турбують своєю важливістю до виконання… Ця робота для вас», – прокоментував Дмитро Монатік.

Робота над фільмом тривала понад три роки. Режисер картини Артем Григорян був архіваріусом команди артиста 7 років гастролей, подорожей і фіксував знакові концерти і події з життя команди по всьому світові. Це – кіно про мотивацію. Його найважливіша місія – показати людям, як не опускати руки, коли часто в своєму житті чуєш «ні», і стати найуспішнішим і найтитулованішим артистом сучасної попіндустрії.

Кадри роботи перемежовуються з особистою хронікою MONATIK, де Дмитро показаний не лише як неймовірний трудоголік, а ще й розкривається для глядача, як видатна глибока особистість, що зуміла об’єднати навколо себе мрійників і творців. Вперше на великому екрані перед глядачем постануть мама, бабуся, друзі дитинства, дружина і діти Дмитра. У фільмі з’являються такі знаменитості, як Костянтин Меладзе, Серьога, Потап, Надя Дорофєєва, Юрій Бардаш, Віталій Дроздов і багато інших.

Leave a Comment