Важливо Новини

Медики рятують вагітну дівчину, яку підпалив її хлопець

Трагедія сталася, коли вдома була однорічна дитина. Її теж шпиталізували.

У Дніпропетровській області рятують вагітну зі страшними опіками. У постраждалої уражено понад 70% тіла. 21-річну Марію облив гасом та підпалив удома її ж співмешканець. Парубкові лише 17 років, повідомляє ТСН.

21-річна дівчина з 17-річним парубком жила разом щонайменше рік, кажуть сусіди. Це родина ромів. Вони не працювали і не навчалися. Юнак раптом попросив сусідку викликати швидку допомогу. Та що облив керосином та підпалив – не зізнався. Одразу втік.

“Ми встановили особу підозрюваного. Це її співмешканець. Розпочали одразу пошуки, були перекриті вокзали, були залучені автомобільні та піші патрулі. І за годину хлопця було затримано”, – прокоментувала речниця Національної поліції Дніпропетровскої області Ганна Старчевська.

У затриманого вдома знайшли зброю. Перевіряють, чи не скоїв юнак ще й інші злочини. За життя вагітної Маріі нині борються у реанімації міської лікарні. Медики кажуть: стан вкрай тяжкий. Ненароджене маля, третя дитина жінки та єдина спільна з нападником, має ще менше шансів.

На момент трагедії вдома з ними була однорічна дівчинка. Вона від вогню не постраждала. Поліція доправила дитину до лікарні, зараз її обстежують. Але за попередніми висновками – на тілі дівчинки сліди від побиття. Старшу доньку, якій 5 років, в жінки забрав її колишній чоловік. Чому соціальні служби не врятували однорічну малу – нині перевіряють.

Нападнику за замах на вбивство загрожує до 15 років позбавлення волі. Оскільки він неповнолітній, довічного терміну він уникне.

Leave a Comment