Важливо Новини

“Притулили пістолет до голови” – нові подробиці про день народження зі стріляниною

На Рівненщині триває слідство в справі про стрілянину на базі відпочинку в селі Ходоси, де підстрелили 20-річного жителя Здолбунова.

Його звати Андрій Грушицький. Відпочивав у компанії друзів і почув крики жінки. Кинувся їй на допомогу і йому в ноги влучили три кулі. Тепер із нього хочуть зробити злодія. Мовляв, заліз на приватну територію. Про це Gazeta.ua розповів батько потерпілого Олег Грушицький, повідомляє GazetaUA.

“Я посеред ночі помчав у лікарню до сина. У нього прострелені обидві ноги. Каже, що пострілів було п’ять. Що спочатку йому притулили пістолет до голови. Від поранень він непритомнів, погано пам’ятає події. А з мого сина хочуть злодія зробити. Бо він заліз на територію чужого подвір’я, щоб обікрасти будинок. Я добиватимуся справедливості, щоб справу не спустили на гальмах. Власниця каже, що там у них є відеокамери – то хай показують, як усе було”, – розповів чоловік.

Андрій залишається в лікарні. Його життю загрози немає. Справу розслідують як хуліганство.

Медики отримали виклик про потерпілого з вогнепальним пораненням близько опівночі 22 квітня. Чоловік, який потребував допомоги, був при тямі. Під час огляду медики виявили на обох стегнах чоловіка три непроникних вогнепальних поранення. Значної кровотечі не було. Також у чоловіка була подерта голова, імовірно, гілками дерев. Чоловіка госпіталізували в травматологічне відділення.

Leave a Comment