Важливо Волинь Новини

На Волині зіштовхнулися два легковики та вантажівка: серед травмованих – вагітна жінка. Відео

На автодорозі Луцьк-Київ, поблизу села Воля-Любитівська Ковельського району, зіштовхнулися три транспорті засоби. В результаті ДТП травмувалися шестеро людей, – розповів Суспільному старший лікар обласного центру екстреної медицини Аркадій Шостак.

Трьох травмованих ушпиталили до Ковельського МТМО, серед них жінка на 24 тижні вагітності. Ще троє учасників аварії відмовилися від госпіталізації.

Зі слів старшого лікаря на місце ДТП направили три бригади медиків. Пасажирка одного із легковиків, на момент приїзду швидкої, лежала на дорозі. Ще одного пасажира затисло в авто. Чоловік травмував ноги.

На Волині зіштовхнулися два легковики та вантажівка: серед травмованих вагітна жінкаНацполіція Волині

“У травмованих закриті черепно-мозкові травми, є забій плеча. Такі ж попередні діагнози і в вагітної. Наразі їх обстежують в лікарні”, – розповів Аркадій Шостак.

На місці події працюють правоохоронці, медики та рятувальники.

В Нацполіції Волині повідомили, що аварія трапилася орієнтовно о 13:00 20 травня. Нині правоохоронці встановлюються анкетні дані постраждалих та обставини ДТП. Обставини зіткнення поки невідомі.

Відомості зареєстровані у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень. Вирішується питання щодо відкриття за цим фактом кримінального провадження за  ст. 286 Кримінального кодексу України.

Leave a Comment