Новини

П’яна дочка через словесну суперечку зарізала свого батька

Тіло загиблого слідчі направили для проведення судово-медичної експертизи.
У Чернівецькій області п’яна дочка через словесну суперечку зарізала свого батька, пише ТСН.

У Чернівецькій області 31-річна жінка завдала 61-річному батькові ножове поранення, внаслідок якого він загинув.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області, трагедія сталася ввечері 15 травня у селі Валява Чернівецького району.

“На місці події слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції встановила, що того вечора між 31-річною жінкою та її 61-річним батьком виникла суперечка. Під час словесного конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, буковинка нанесла татові удар ножем у груди. Від отриманої травми потерпілий помер на території власного помешкання”, – йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне жінці загрожує до десяти років позбавлення волі.

Правоохоронці затримали жінку в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Затримана наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання повідомлення про підозру та обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, у селі Плесецьке Фастівського району Київської області під час сварки 17-річний
хлопець убив свого 42-річного вітчима.

Leave a Comment