Важливо Новини

Медведчук відрікся від старшого брата: його вдова розповіла подробиці. ВІДЕО

Підозрюваний у державній зраді народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук відрікся від свого старшого брата по матері Володимира Гулька.

Про це в ефірі телеканалу “1+1” розповіла вдова Гулька, який помер у 2006 році, Ліна. Вона живе в селищі Шабо Одеської області, – інформує OBOZREVATEL.

За словами жінки, Медведчук не спілкувався з ними, ніколи не допомагав фінансово, хоча багато в чому зобов’язаний братові.

“Коли мій чоловік побачив по телебаченню, коли Медведчук подарував священикам 10 “мерседесів” чорних… І ще там було багато різного, що він допомагає і тому, і тому, і тому. А він сидить і плаче: “Дивись, два племінника – у мене син і дочка. А він навіть не знає, що вони існують”, – зазначила вдова.

Вона стверджує, що завдяки її чоловікові молодші брати Віктор і Сергій змогли здобути освіту.

“Він прийшов з армії – Віктору та Сергію було десь по років дев’ять. Він виховав і вивчив дітей і дав їм освіту. На його гроші діти були вивчені. Мати не працювала. Вітчим мого чоловіка теж був інвалід – він не працював. Була одна людина – старший брат, який утримував всю сім’ю”, – згадує Ліна Гулько.

Медведчук нібито ігнорував всі їх спроби відновити спілкування, навіть тоді, коли Володимир був при смерті. Жінка запевняє, що мова йшла навіть не про гроші, а тільки про сімейні стосунки.

“Мій чоловік кожну хвилину хотів його бачити. Він навіть у Києві ходив, оббивав пороги. Він навіть був у Верховній Раді, наскільки можна було туди пройти. Він завжди домагався його побачити. Я дзвонила в Адміністрацію президента Кучми тоді – мені гарно відповідали, але Медведчук не йшов на спілкування. Я дзвонила і казала, що брат при смерті – “Мені не потрібні ваші гроші! Передайте йому, що брат вмирає”. Помер без нього. Я стояла на колінах і просила його: “Прости Віктора, прости!” Але мій чоловік сказав наступне: “Медведчук піде по трупах, щоб домогтися влади”, – підкреслила вона.

За словами вдови, він відмовився від брата, тому що мама переписала на нього їхню маленьку хатку, тому що він утримував господарство і дітей.

Жінка досі стоїть в черзі на житло, хоча житлових фондів вже давно немає.

“Медведчук з Кучмою тоді робили приватизацію. Собі заводи, а нам – гаражі. У мене гараж був – просто стіни. Це ми з дітьми зробили собі житло. І за документами він у мене гараж так і значиться”, – підсумувала Гулько

Leave a Comment