Новини

Наїзд трактора на дитину: у поліції Рівненщини показали, як рятували травмованого. Відео

За кермом трактора, з якого випала дитина та потрапила під колесо, був не батько хлопчика, а односелець. У поліції Рівненщини уточнили подробиці інциденту, який трапився ще 28 квітня. Також правоохоронці показали відео, як відбувався порятунок травмованої дитини.

Інцидент трапився близько 11-ї години у середу, 28-го квітня, в селі Зносичі Сарненського району. Чотирирічний хлопчик випав з трактора під час руху та потрапив під колесо Це сталось під час сільгоспробіт.

Трактором керував місцевий 23-річний житель, який не мав посвідчення водія, – кажуть в поліції. Його за кермо допустив 26-річний батько хлопчика, який і є власником трактора.

“Правоохоронців про подію повідомили медики “швидкої”, яких викликав батько дитини і на момент інциденту був поруч. Поліцейські виїхали на місце, адже перебували на патрулюванні за сім кілометрів від місця у селі Тинне. Батько з сином на руках та з місцевою фельдшеркою пересіли в службове авто та поїхали назустріч “швидкій”, яка їхала з райцентру”, – зазначила спеціалістка відділу комунікації Нацполіції Світлана Карачун.

У дитини діагностували численні травми різного ступеня. Спочатку хлопчика доставили до Сарненської лікарні, звідки перевели до реанімації Рівненської обласної дитячої лікарні.

Його стан середньої тяжкості, зі слів медиків, життю нічого не загрожує, – додала спеціалістка.

У поліції опублікували відео порятунку дитини.

Слідчі встановлюють всі обставини події в рамках досудового розслідування за фактами порушення правил безпеки дорожнього руху та допуском до керування транспортом особи, яка не має такого права.

Кермувальник за результатами медичного огляду був тверезим, у нього, згідно з процедурою, відібрали зразки крові для додаткового вивчення на вміст заборонених речовин. Трактор вилучили та помістили на спецмайданчик.

Суспільне готове озвучити позицію водія та батьків дитини, якщо вони виявлять таке бажання та зв’яжуться з редакцією у будь-який зручний для цього спосіб.

Leave a Comment