Новини

Побили ногами в пах: другокласник потрапив до лікарні з розривом після розбірок з дівчатами

У Павлограді Дніпропетровської області школярки відлупцювали другокласника. З отриманими травмами хлопчик потрапив до лікарні. Про це у соцмережі розповіла мама постраждалого Тетяна Стеценко, – пише ТСН.

За словами жінки, її син, учень 2 класу перебував у школі. На перерві між ним та трьома дівчатками у чоловічому туалеті стався конфлікт, під час якого школярки ногами по черзі вдарили його в пах. Хлопчик відчув біль, але посоромився назвати вчительці, яка була на підміні, місце де болить, тож вказав на болі у животі.

«До медсестри сина не водили, забирав зі школи тато. Вчитель нічого йому не розповів. Увечері, коли пішли купатися і готуватися до сну, я побачила, що у нас проблема. Викликали швидку допомогу. Фельдшер швидкої, оглянувши дитину, сказав швидко їхати в травмпункт 4  міськлікарні, вказавши попередній діагноз – розрив печеристого тіла», – розповідає жінка.

За її словами вони викликали поліцію і у травмпункті фельдшер розповів правоохоронцям про травми у хлопчика, а сам постраждалий назвав імена і прізвища тих, хто його побив.

«Бригада швидкої доправила сина в обласну дитячу лікарню в Дніпрі. Там діагноз підтвердили. Зараз у нього в мошонці вільна рідина (від удару) і 2 гематоми на самому статевому органі. Лікування дитина отримує, віримо в те, що хірургічне втручання не знадобиться», – розповіла мама хлопчика.

Жінка повідомила, що у школі з цього приводу провели педраду за участю вчителів, дітей та батьків. Дві дівчинки не визнали, що били другокласника і «їхні батьки задоволеними пішли додому», а всю відповідальність, за словами мами постраждалого, переклали на третю дівчинку з неповної та неблагонадійної родини, мама якої на педраду не прийшла. Крім того, за словами жінки, адміністрація школи припустила, що дитину вдома побили батьки.

Сама ж жінка, щоб надати розголосу цій події, зробила публікацію у соцмережі. Користувачі порадили їй звертатися до ювенальної поліції і написати заяву.

Журналісти звернулися за коментарем з приводу ситуації з побиттям школяра до адміністрації Павлоградської загальноосвітньої школи №1 та пресслужби Павлоградського районного віділу поліції ГУНП у Дніпропетровській області. Відповіді поки не отримано.

Leave a Comment