Волинь Новини

Волинські дорожники показали результат ремонту автошляху до Шацьких озер. Фото

На сторінці Служби автомобільних доріг області опублікували світлини з попереднім результатом ремонту автошляху Т-03-02, який веде до Шацьких озер.

Роботи на цьому відрізку дороги розпочалися 1 квітня.

Нині ремонтують два автошляхи, які ведуть до Шацьких озер: Т-03-06 та Т-03-02. В службі автомобільних доріг кажуть, що бригади ремонтників працюють цілодобово, щоб встигнути до початку відпочивально-оздоровчого сезону на Світязі.

Було – стало: волинські дорожники показали результат ремонту автошляху до Шацьких озерСлужба автомобільних доріг

На автошляху Т-03-02 від села Піща вже проведено фрезерування та фінішне асфальтування. Перший відремонтований відрізок – 8 кілометрів.

Було – стало: волинські дорожники показали результат ремонту автошляху до Шацьких озерСлужба автомобільних доріг

Попереду роботи з асфальтування з’їздів та примикань та облаштування узбіч. Дорожники анонсують, що у цьому році планують відновлювати автошлях Т-03-02 на відтинку від с.Піща до м.Любомль, перших майже 17 кілометрів від українсько-білоруського кордону вже з новим асфальтом.

Нагадаємо, у 2021 році на Волині реконструюють 46 дорожніх об’єктів. На ремонти з Державного дорожнього фонду передбачили 676,41 мільйона гривень. Заплановано реконструкцію міжнародних, національних, регіональних та територіальних автошляхів.

Leave a Comment