Новини

Учитель хімії помер після досліду

У селі Рогізки на Чернігівщині внаслідок хімічного експерименту отруївся 45-річний учитель біології та хімії.

Він був розлучений, мешкав із братом і батьком. У вівторок, 6 квітня, чоловік не пішов на роботу. Удома нічого дивного не помітили, поводився як зазвичай. А приблизно о 13:00 брат почув із його кімнати стогін. Коли забіг, побачив чоловіка на підлозі. Той скаржився на біль у животі й нудоту, не міг рухатися. Про це повідомляє “Сусіди.city”.

Устиг розповісти, що випив хімічну сполуку задля експерименту. Те саме він сказав і медикам лікарні, куди його госпіталізували. Утім, урятувати вчителя хімії не змогли. За декілька годин він помер у медзакладі.

Справу розслідують поліцейські. Відкрили кримінальне провадження за статтею – умисне вбивство з приміткою “нещасний випадок”.

“До поліції надійшло повідомлення від медичного працівника Сновської міської лікарні, що в реанімаційному відділенні помер 45-річний чоловік, житель Корюківського району, села Рогізки, якого з діагнозом: отруєння “нітратом б*”, доправили з місця проживання”, – повідомила Юлія Ковтун із Чернігівської обласної поліції, передає ТСН.ua.

Тіло направили в морг міста Сновськ для проведення судово-медичної експертизи та встановлення остаточної причини смерті.

 

Leave a Comment