Новини

Вмикає спецсигнали, змінює номери і постійно порушує: 20-річний водій влаштовує перегони з правоохоронцями

Чіпляє на авто проблискові маячки, вмикає спецсигнали, на ходу змінює номери й тікає від копів. У Львові вже кілька місяців намагаються притягнути до відповідальності порушника правил дорожнього руху.

На 20-річного водія загалом складено чи не два десятки протоколів. Лише шість – за одну ніч. Утім, він намагається скасувати їх – у суді.

Правоохоронці розповідають, що водій на вказівку зупинитися – натискає на газ. Власник позашляховика Toyota Land Cruiser постійно тікає від патрульних. А після цього ще і виїжджає назустріч копам з іншими номерними знаками.

“Номерні знаки він міняв дуже хитрим способом, це був такий механізм: рамка відійшла, номерний знак перекрутився, тобто була площа щоб він перекрутився. Рамка сховалася назад і вже ви маєте інші номерні знаки”, – каже патрульний поліцейський Назарій Прінь.

Копи кажуть: крім пристрою зміни номерів в авто є проблискові маячки і спецсигнали, а на даху антени, які “глушать” зв‘язок. Патрульні складають протоколи, і намагаються перевірити водія на вміст наркотиків, але той відмовляється.

“Було тремтіння пальців рук, поведінка, яка не відповідала обстановці. І якщо я не помиляюся, що значки не реагують на світло”, –  каже патрульний поліцейський Назарій Прінь.

Leave a Comment