Новини

Пограбування та підпал: з’явилися нові подробиці вбивства відомої волонтерки

Підозрюваний своєї провини не визначає, хоч в нього знайшли прикраси, зняті з вбитої жінки. 

Жорстке побиття відомої волонтерки Анжели Мончинської сталося у Нікополі під час нічного чергування, коли вона перебувала в залі гральних автоматів, на який напав грабіжник. Від отриманих травм вона померла в лікарні, не приходячи до тями. Правоохоронці затримали підозрюваного. Утім, чоловік провини не визнає і запевняє, що він жертва.

 

Вбивство сталося у будинку на околиці Нікополя. Саме там розташовувався нелегальний зал гральних автоматів, звідки “швидка” забрала непритомну 51-річну жінку.

В іншій кареті “швидкої” опинився підозрюваний у вбивстві. За даними поліції, п’яний чоловік прийшов серед ночі, аби пограбувати заклад. Жінка саме була на чергуванні. Зловмисник побив Анжелу, аби забрати гроші. Після цього він намагався підпалити приміщення, однак внаслідок задимлення йому самому стало зле.

“Швидку” викликав син волонтерки, приятелю якого вона встигла подзвонити перед тим, як втратила свідомість.

“Коли вже син з цим чоловіком приїхали то відчинивши двері побачили чоловіка, задимлене приміщення і вже потім потерпілу”, – розповіла речниця поліції Дніпропетровської області Ганна Старчевська.

Волонтерка, на жаль, померла в лікарні. Попрощатися з нею до Нікополя приїхали сотні військових та волонтерів. Кажуть, Анжела підробляла у нелегальному залі гральних автоматів через скруту.

Підозрюваного у вбивстві з лікарні забрали до СІЗО. Він заявляє, що не винен. Каже, працював таксистом, того дня був вихідний. Напідпитку прийшов до зали пограти, і там на нього напали невідомі.

Матір підозрюваного теж твердить, що на сина копи намагаються “повісити” чужий злочин.

Сьогодні 25-річного затриманого суд відправив під арешт. За розбій та вбивство йому загрожує 15 років в’язниці. Попри усі переконання чоловіка, що не винен, в нього знайшли прикраси, зняті з вбитої жінки.

Слід зауважити, що вже покійну Анжелу Мончинську на передовій добре знали. Від початку війни 51-річна жінка постійно їздила на Донбас.

Leave a Comment