Волинь Новини

Двоє загиблих та четверо травмованих: судили водія, який скоїв моторошну ДТП у Струмівці

Покарали водія «Мерседеса», через якого в ДТП біля Луцька загинули дві жінки та постраждало четверо осіб.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, – передає ІА Волинські новини.

Нагадаємо, у вересні 2020 року водій легковика, рухаючись Струмівкою у напрямку Рівного із перевищенням допустимої швидкості, обганяв мікроавтобус «Мерседес Віто», який у цей час зупинявся на узбіччі. Не впоравшись із керування, водій легковика влетів у бус.

Внаслідок зіткнення пасажирка «Мерседес Віто», яка сиділа позаду, отримала закриту хребетно-спиномозкову тавму, забій обох легень та крововиливи, забійна рану потилиці та садна. Від отриманих травм жінка померла на місці.

Ще одна пасажирка буса отримала травму живота та грудної клітки, розрив тканин печінки, крововиливи в корені легень, діафрагму, селезінку, а також численні синці. Через деякий час внаслідок ускладнень від отриманих травм жінка померла.

Крім того, численні ушодження отримали водій, ще одна пасажирка, а також 16-річний ті 11-річний жителі Луцького району.

Дослідивши всі обставини справи та взявши до уваги те, що постраждалі просили суворо не карати винуватця ДТП, та що обвинувачений відшкодував усі матеріальні та моральні збитки, суд призначив водію п’ять років позбавлення волі. В’язницю чоловіку замінили на три роки іспитового строку, а також позбавили права три роки керувати транспортними засобами.

Leave a Comment