Важливо Волинь Новини

Команда Гузя віджала робочі кабінети заввідділом культури і її заступника для свого офісу

Зайшла в приміщення Палацу культури і, як модно зараз говорити, припухла. Від дій “маладой” команди. За одну ніч (!!!) були замінені двері в фойє палацу, що суттєво змінило загальний вигляд.

Про це написала в групі Типовий Нововолинськ у мережі Фейсбук мешканка міста Тетяна Богдан, – передає ВолиньUA.

“Мало того, що команда Гузя віджала робочі кабінети заввідділом культури і її заступника для створення свого офісу (видно в місті більше не було що віджати), так вони без дозволу і погодження з архітектурним відділом мало того, що поміняли зовнішній вигляд фойє, так ще і замурували все, що їм захотілося.

Вже боюсь навіть подумати, що далі буде творити та “маладая” команда, адже Гузь вже заявляв, що в цілях декомунізації треба прибрати барельєфи на стелі і колонах. Пан депутат або загрався, або просто забув, що чергові вибори не за горами, а знищене майно громади не повернеш”, – йдеться в повідомленні.

“Сумно, що новообраний мер виявився кишеньковий і не відстоює інтереси громади, ну ясно, що за передвиборну кампанію треба розраховуватись. Ще цікавить один момент. Нещодавно обговорювались премії комунальників. А чому б не викласти розпорядження про преміювання апарату виконкому?

Думаю, що були б шоковані. Бувші мали велику вислугу років, високі ранги, а “маладая” команда без цього всього мають зарплати не менші, а може і більші. За рахунок чого? За рахунок тих же високих премій. А ми чекаємо хороших доріг, медицини, знищення наркоманії. Не за те у них голова болить”, – додає Тетяна Богдан.

Leave a Comment