Волинь Новини

У Луцьку в Центральному парку висадили саджанці дерев: до заходу долучився міський голова

У Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки посадили нові зелені насадження у рамках місячника «Озеленення громади — справа кожного». Під час озеленення було висаджено 50 саджанців пірамідальної тополі, 150 саджанців клену гостролистого та 100 саджанців липи серцевидної.

До заходу долучились міський голова Ігор Поліщук, начальник відділу екології Оксана Лисак, працівники КП “Парки та сквери міста Луцька”, освітніх закладів нашого міста та небайдужі представники громади, – йдеться на сайті мерії.

“Цього року лише в Центральному парку буде висаджено більше тисячі дерев. Триста лип буде висаджено цього тижня, ще двісті саджанців різних порід — наступного тижня. А як тільки вода з секторів зійде, буде висаджено дерева не лише вздовж алей, але й у безлічі інших куточків нашого парку. Звичайно, озеленення – це важливо. З плином часу, на превеликий жаль, безліч дерев відживають своє і їх фонд необхідно відновлювати. Це зелені легені нашого міста, тож чим більше дерев та зелених насаджень тут буде — тим кращою буде екологія”, – зазначив міський голова Ігор Поліщук.

Leave a Comment