Волинь Новини

У Луцьку студент побив неповнолітнього через те, що «гуляв по його району»

В обласному центрі Волині біля технічного коледжу ЛНТУ студент побив неповнолітнього, оскільки той «гуляв по його району». Неповнолітнього студента-«бійця» передали під нагляд батька.

Про це стало відомо з вироку Луцького районного суду Волинської області, пишуть Волинські новини.

Злочин трапився 21 вересня минулого року на вулиці Конякіна, 5, а саме на прилеглій території технічного коледжу ЛНТУ. Неповнолітній студент другого курсу вищевказаного навчального закладу побив іншого хлопця, завдавши йому п’ять ударів руками та один удар ногою в обличчя.

У суді він не заперечував свою вину, попросивши вибачення у потерпілого. Натомість потерпілий просив суд покарати свого кривдника відповідно до закону.

Він розповів, що того дня гуляв разом зі своїми друзями та двічі бачив обвинуваченого, який йому казав, щоб той не гуляв на його районі. Коли вони побачилися втретє, обвинувачений підійшов до нього з претензіями та побив. Відзначимо, що обвинувачений родом із села Сокіл Рожищенського району.

Батько неповнолітнього злочинця повідомив суду, що той забезпечений усім необхідним, у них хороші стосунки. Син змінився в кращу сторону, шкодує про те, що сталося. Чоловік зазначив, що має вплив на обвинуваченого та контролює його поведінку.

Суд вирішив передати обвинуваченого під нагляд батька до досягнення ним повноліття. Також на користь потерпілого стягнули десять тисяч гривень моральної шкоди.

Leave a Comment