Волинь Новини

Військова кафедра Луцького НТУ підсилює свої можливості

19 березня, до Луцький національний технічний університет відвідали представники територіальної оборони міста Луцьк командир батальйону Олександр Адамович та його заступник Володимир Данилюк. Офіційний візит відбувся з метою обговорення можливостей співпраці військової кафедри та військової частини А 7062.

На зустрічі були присутні ректор Луцького НТУ Ірина Вахович, проректор з НПР Сергій Савчук, завідувач військової кафедри Павло Турсумуратов, завідувач кафедри фізичної культури, спорту та здоров’я Володимир Ковальчук.

За словами Олександра Адамовича, співпраця сторін носитиме взаємовигідний характер та принесе користь нашій державі, адже, насамперед, мова йде про підготовку фахівців військової та спортивної справи. Як зазначає командир батальйону, курсанти військової кафедри ЛНТУ матимуть можливість долучатися до загальної зборової підготовки та отримати практичні заняття зі стрілецької зброї, тактичної медицини, мінної безпеки, тактики тощо.

Своєю чергою, завідувач кафедри військової підготовки ЛНТУ Павло Турсумуратов зауважив, що додаткові практичні заняття такого рівня для наших курсантів дуже важливі, адже військова справа вимагає постійного вдосконалення.

Наприкінці зустрічі, у підсумок домовленостей, ректор Луцького НТУ Ірина Вахович та командир батальйону територіальної оборони міста Луцьк Олександр Адамович заключили договір про співпрацю сторін.

Олена Третяк, відділ іміджу та промоції

Leave a Comment