Волинь Новини

Волинянин побив жінку до півсмерті, а та його пробачила у суді

Чоловік “заарканив” співмешканку дротом і потягнув до будинку, де згодом жорстоко побив, пошкодивши їй внутрішні органи. А вона, повернувшись із лікарні, простила своєму мучителю, бо, вважає, у тому, що трапилося, є і її вина.

Про історію пише газета Полісся.

Ця історія мала місце на Маневиччині. Почалась вона з того, що кілька подруг влаштували собі дівич вечір, балакали про те, про се, чаркували. Під кінець посиденьок одна із товаришок уже ледве могла контролювати власне тіло. Та все ж навіть у такому стані вирішила дістатися будинку, де проживала. Цього, звісно, самотужки не змогла зробити. Тому, подолавши якусь частину шляху, зупинилася перепочити в знайомих. Там у веранді її згодом виявив співмешканець. Він взявся довести благовірну до їхнього “любовного гніздечка”. От тільки щось пішло не так…

Остання ледве триматися на ногах. Тому чоловік не придумав нічого кращого, ніж взяти із дому дріт, обмотати ним жінку і тягти по асфальту до місця спільного проживання. Внаслідок не зовсім комфортного способу пересування на різних ділянках тіла селянки утворилися рани. Приволікши ту, наче яку худобину, чолов’яга кинув жінку в літній кухні на ліжко. Можливо, щоб проспалася. Проте на свою біду жінка якось примудрилася впасти з нього, чим так розізлила чоловіка, що той взявся її гамселити. У підсумку бідолашній знадобилася допомога лікарів, адже завдані їй травми виявилися серйозними: окрім синців і крововиливів медпрацівники встановили у неї розрив стінки сечового міхура.

Оговтавшись від травм, жінка не схотіла шукати кари своєму кривднику, про що наполягала в суді. Зваживши на всі отримані свідчення, суд виніс більш м’який вирок, ніж передбачають санкції статті, за якою обвинувачували чоловіка. Він відбувся лише трирічним іспитовим терміном замість того, щоб на п’ять років сісти за грати. Окрім того ще має відшкодувати державі понад 19 тисяч гривень, що були витрачені на лікування постраждалої.

Leave a Comment