Волинь Новини

На луцькому СТО стрілянина? На місце прибула поліція

У поліції прокоментували інформацію про нібито рейдерське захоплення СТО на вулиці Трункіна у Луцьку. Також правоохоронці перевіряють інформацію про начебто стрілянину на підприємстві.

Про це йшлося в ефірі Громадського Інтерактивного телебачення.

Нагадаємо, вранці у вівторок, 16 березня, юристка Олена Черьомуха повідомила ГІТу про те, що в Луцьку відбувається рейдерське захоплення СТО на вулиці Трункіна. Згодом речниця ГУНП у Волинській області Ольга Бузулук в коментарі ГІТу заперечила цей факт.

«Це не рейдерство, це спір, конфлікт між колишнім і нинішнім власником. Колишні власники не хочуть покидати приміщення, а нинішні власники ніяк не можуть зайти в це приміщення», – сказала Бузулук.

За словами речниці ГУНП у Волинській області, поліцію дуже часто викликають обидві сторони конфлікту.

Поліція приїжджає, забезпечує охорону публічної безпеки на місці події. Поки ніяких злочинних дій там не було з боку однієї, чи другої сторони. Наша мета – не допустити між ними якихось бійок, нападів тощо. Те, що там розказують про якихось тітушок, рейдерів – не відповідає дійсності, – йшлося в коментарі.

Ольга Бузулук також розповіла, що нині відкрите кримінальне провадження за ст. 356 Кримінального кодексу України (Самоправство).

«Заяву написав нинішній власник на тих людей, які не хочуть покидати приміщення. Цей спір вони мають врегулювати на рівні перемовин між собою, або продовжувати далі в судовому порядку», – розповіла Ольга Бузулук.

Речниця Нацполіції Волині повідомила, що вчора було повідомлення про стрілянину на території цього підприємства. Поліція відреагувала на звернення.

Поки там складу злочину немає. Інформація про те, чи дійсно стріляли і хто це робив – перевіряється, – сказала Ольга Бузулук.

Leave a Comment