Важливо Волинь Новини

Вдома їб*сь: з’явився скандальний запис розмови тренера з Волині і школярки

В суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера.

Згодом співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. Зі слів свідків, на їхні крики він не реагував.

В аудіозаписі скандалу, що потрапило до редакції  ВолиньUA можна почути, як , ймовірно, Набіжан Артиков, тренер з боксу, кричить на дівчину та вживає нецензурну лексику.

– Не лізьте до мене! Не шарпайте мене! Ви не маєте права!

– Всі знають: і дівчатка і діти…

– Що Ви лізете до мене, шарпаєте мене…

– Успокойся, успокойся… Йди, сиди нах*й тут. Я через тебе ще не обідав. Йди швидше. Нащо тобі той бокс?  Я тобі казав: “Даша не ходи більше. ” Всі знають куди ти ходила. Потерпи, вдома їб*сь

Окрім того,  в поліції розповіли, що в ході досудового розслідування змінили статтю Кримінального кодексу, за якою відкрили провадження, із 153 (сексуальне насильство) на 156 (розбещення неповнолітньої).Відповідно до санкції інкримінованої статті, зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Раніше волинські медіа повідомляли, що тренером дитячо-юнацької спортивної школи з Горохова є 56-річний Набіжан Артиков. Отримати коментар горохівської ДЮСШ досі не вдалося. На численні телефонні дзвінки там не відповідають.

Leave a Comment