Волинь Новини

Рожищенські депутати оглянули приміщення амбулаторії № 2

На постійній комісії міської ради з питань освіти, культури, спорту, соціального захисту, здоров’я, у справах сім’ї та молоді, регламенту та кадрової політики обговорили ситуацію, яка склалася з амбулаторією № 2, що знаходиться на вулиці Мазепи, 108а, у Рожищі.

За результатом обговорення вирішили провести виїзну нараду депутатів та фахівців на місці реконструкції. Зустріч відбулась у четвер, 11 березня. Про це повідомив кореспондент Район.Рожище.

Депутати, представники виконавців робіт, громадськість, міський голова В’ячеслав Поліщук, головна лікарка Центру первинної медико-санітарної допомоги Леся Басалик оглянули приміщення амбулаторії, територію та інші приміщення будівлі.

Як зазначили присутні депутати, горище приміщення та другий поверх – абсолютно сухі, тобто дах не протікає.

Під час зустрічі відбулось палке обговорення майбутнього цього медзакладу та майна загалом. Думки присутніх розділилися: наполягали на передачі майнового комплексу у власність Рожищенської громади та пропонували залишити у розпорядженні Луцької районної ради. На сьогодні подальша доля приміщення невідома, наразі його передали на баланс комунального підприємства «Райтеплобуд» Луцької районної ради.

На наступну сесію Рожищенської міської ради мають підготувати звернення до Луцької районної ради про передачу майнового комплексу Рожищенській громаді. Документ виноситимуть на голосування.

Як зазначили під час зустрічі, реконструкція приміщення повністю завершена, також закуплене необхідне медичне обладнання та меблі. Нагадаємо, на реконструкцію приміщення витратили близько шести мільйонів гривень. Роботи проходили у рамках спільного проєкту зі Світовим банком.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment