Новини

Бив, принижував і зраджував – популярна блогерка України розповіла про темну сторону ексчоловіка

Блогерка 25-річна Софія Стужук, яка має найбільшу кількість підписників (5,6 млн) в Instagram серед українських блогерів, відверто розповіла про токсичні стосунки з колишнім чоловіком. Фітнес-тренер та екскоханий зірки мережі 35-річний Дмитро Стужук регулярно принижував та бив її.

Пара розійшлася у травні минулого року. У жовтні 2020-го чоловік помер від наслідків коронавірусу. Подробицями подружнього життя, яке тривало 6 років, вона поділилася у програмі “Екзамен” на YouTube-каналі Маши Єфросініної.

“Жила в “рожевих окулярах”. Я сильно любила нашу сім’ю. У нас так виховують багатьох дівчат, що треба зберігати сімейне вогнище, вдало вийти заміж. І я була такою 19-річною дівчиною, яка зустріла свого принца. Не бачила “дзвіночків”, не розуміла, що десь грубо відповів. Думала, що заслужила. Токсичні стосунки – це ж не про те, що тебе постійно принижують і б’ють. Це й про те, що постійно добре, а потім – провал. І в ці моменти думаєш: “Напевно, я зробила щось не так”, – розповіла Стужук.

Вона зазначила, що її ексчоловік часто не контролював агресію.

Софія Стужук поділилася деталями подружнього життя з Дмитром
Софія Стужук поділилася деталями подружнього життя з Дмитром
Софія Стужук поділилася деталями подружнього життя з Дмитром
Софія Стужук поділилася деталями подружнього життя з Дмитром

 

 

“Як тільки Діма виходив зі стану комфорту – був дуже голодним або щось було дискомфортне, – він ставав неконтрольовано агресивним. Це прихований аб’юз, коли ти всередині стискуєшся і думаєш про те, як зробити так, щоб він не зірвався. Він міг сваритися, принижувати і ображати”, – додала блогерка.

Також Стужук поділилася історією, яка трапилася з ними в зоопарку в американському Маямі.

“Приїхали, гуляли з дітьми. Все, Діма зголоднів: “Бл*ять, треба кудись іти, я голодний”. А сама думаю: “Так ти ж насолоджуйся. Давай дітей ще туди зводимо, потерпи 2 год.”. Але вже все. Часто на зйомках траплялося, коли він втомлювався або вважав, що довго. Думаю, що і зраджував мене всі роки нашого шлюбу. Переконувала себе, що зрад немає. Коли бачила його переписки з іншими дівчатами, він казав: “Це для мене як риболовля. Я ж чоловік, от так і бавлюся”, – сказала вона.

Leave a Comment