Важливо Волинь Новини

Відома луцька блогерка продаючи інформаційну «воду» заробила за 2020 рік – 20 мільйонів гривень

Відома луцька блогерка Tattingkate на своїй сторінці у Instagram продає авторські курси, які ніби – то вчать заробляти мільйони. Журналісти телеканалу «Україна», заявили, що вся інформація, яку дівчина подає у курсах – більш, ніж доступна на просторах інтернету.

Про це повідомляє Волинь.Правда з посиланням на випуск програми «Головна тема» від 20 лютого 2021 року на телеканалі «Україна».

Аби перевірити інформацію, яка «вчить гребти гроші лопатою», журналісти телеканалу «Україна» вирішила придбати авторський курс Каті Якимчук.

«Однак, як виявилося, все про що говорить блогерка – більш, ніж доступно в інтернеті», – такий висновок зробила журналістка Олена Щербак.

Як йдеться у сюжеті «Головна тема», в інтернеті сотні обурених коментарів від людей, які теж купили курс у блогерки та розчарувалися, деякі навіть подавали заяви у кіберполіцію на дівчину.

«Вона обіцяє, що розповість супер секретні речі, а насправді нічого такого немає. У нашій групі було 60 людей, які придбали курс за 2800 гривень, і це лише один потік», – розповів Олександр, який купив авторський курс Каті Якимчук.

Нагадаємо, луцька блогерка у 19 років придбала Porsche Cayenne, а у 2020 році заробила 20 мільйонів гривень. Вона має 1,3 мільйони підписників у Instagram та щотижнево проводить розіграші.

Однак, як йдеться у сюжеті, насправді за дівчиною спостерігає у 10-15 разів менше користувачів, ніж зазначено в підписках, тому що кількість лайків та коментарів не відповідає вищевказаному.

Журналісти телеканалу «Україна» намагалися зв’язатися з дівчиною по телефону, аби почути, що вона на це скаже, однак та на зв’язок не вийшла.

На своїй сторінці у Instagram Тattingkate написала, що у сюжеті про неї 80% брехні.

«Такі «шоу» через свою брехню лише втрачатимуть рейтинги, а нам в інстаграмі від цього лише краще», – зазначила блогерка.

Leave a Comment