Новини

Верещук прокоментувала чутки про ймовірність її призначення міністром оборони

Народний депутат із фракції “Слуга народу” Ірина Верещук заявила про готовність очолити міністерство оборони України, однак таких пропозицій їй поки не надходило. Про це нардеп заявила в ефірі телеканалу “Україна 24“.

“Поки це лише інформація з соцмереж, у мене такої розмови з президентом не було”, – заявила Верещук, коли її попросили прокоментувати чутки в соцмережах про те, чи дійсно розглядається її кандидатура на посаду міністра оборони у владних колах.

Разом з тим, парламентар підтвердила свою згоду працювати на зазначеній посаді, якби на зустрічі з президентом і прем’єром їй озвучили таку пропозицію.

“Так, це мій профільний комітет, я працюю у комітеті з нацбезпеки, оборони та розвідки”, – зазначила Верещук.

Як приклад роботи жінок на посаді глави Міноборони вона вказала на країни НАТО. При цьому депутат наголосила, що міністр оборони – це політик, цивільна особа, а не людина, яка керує армією або військами, як уявляють собі цю посаду в українському суспільстві.

Нагадаємо, на початку березня колишній член фракції Слуга народу” Олександр Дубинський, посилаючись на власні джерела, повідомив у своєму Telegram– каналі, що в Офісі президента розглядається варіант зняття міністра оборони Андрія Тарана і призначення замість нього Ірини Верещук.

Leave a Comment