Важливо Волинь Новини

Пільговий проїзд у транспорті має бути тільки для лучан, – Ігор Поліщук

Міський голова Луцька Ігор Поліщук переконаний, що правом на пільговий проїзд у громадському транспорті повинні користуватися лише ті жителі Луцька, які мають прописку у місті. Про це він заявив під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 3 березня.

Відповідаючи на запитання щодо пільгового проїзду, Ігор Поліщук наголосив, що за його ініціативою право на пільговий проїзд у громадському транспорті Луцька залишиться тільки у тих мешканців, які прописані у Луцьку.

“Лучани, платники податків, підприємці, сплачують податки до міського бюджету не для того, щоб безкоштовно возити жителів з інших населених пунктів”, – зауважив Ігор Поліщук.

На думку міського голови, контролери вчиняють правильно, штрафуючи пасажирів, які не мають електронних квитків.

Ігор Поліщук додав, що всім громадам пропонувалося підписати договір із компанією “Сіті кард” і відшкодовувати проїзд тим мешканцям територіальної громади, які користуються громадським транспортом у Луцьку.

“Податки, які сплачуються лучанами, повинні використовуватися для лучан”, – резюмував Ігор Поліщук, та додав, що це питання не мрже бути предметом дискусії.

Leave a Comment