Волинь Новини

У Луцькраді запропонували впровадити паперові квитки у транспорті, які будуть удвічі дорожчі за електронні

У Луцькій міській раді мізкували над тим, як припинити, або, принаймні, взяти під контроль обіг готівки у громадському транспорті.

Зауважимо, що наразі більша частина жителів міста не оплачує проїзд в маршрутках за допомогою е-квитків. Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету 3 березня.

Член виконавчого комітету Олександр Серватович запропонував спробувати «запустити» друковані квитки, за які можна буде платити грішми, які, проте, будуть коштувати мінімум удвічі дорожче за електронні.

«Коли людина декілька разів заплатить вдвічі вищу ціну, можливо, це стимулюватиме її купувати елетронний квиток і рухатися в ногу з часом», – пояснив свою позицію він.

Натомість депутат Віктор Ящук зауважив, що вбачає вищу ефективність у контролі власне перевізників. Так, він сподівається, що свідомі перевізники погодяться делегувати питання контролю для ЛПЕ.

«Договори на контроль украдені з усіма, окрім підприємста «Санрайз», але це ще не той результат, який мав би бути», – пояснив директор Департаменту економічної політики Борис Смаль.

Leave a Comment