У суботу, 27 лютого, в Україні похолодає, у більшості регіонів буде сніг з дощем. Про це повідомляють українські синоптики.

Як інформує Укргідрметцентр, температура повітря опуститься у всіх регіонах і коливатиметься від +3 градуси до +11, – Знай юа. 

Найтепліше буде на Півдні України: у Криму прогнозують +9..+11 градусів, а на Одещині – +7…+9. Натомість на у східних та північних областях температура повітря не підійматиметься вище +3…+5.

Більшість областей 27 лютого накриє сніг з дощем. Без опадів буде тільки в Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській та Хмельницькій областях.

Водночас синоптик Наталка Діденко зазначила, що опади будуть періодичними. За її прогнозами до похолодання приєднається некомфортний північно-західний вітер, пориви якого подекуди будуть штормовими.

27 лютого на заході вдень буде +4+9, а вночі +2+5. У північних та центральних областях обіцяють вдень +2+5 і вночі так само.

На сході країни вдень буде +2+5, а вночі +1+4. У південних регіонах температура повітря вдень складе +5+9, а вночі +2+5.

У Києві передостанній день лютого також буде вітряним та вологим. Очікується сніг з дощем. Температура повітря становитиме +3+5.