Волинь Новини

Заклади освіти в Луцьку отримали в постійне користування земельні ділянки

Шість закладів освіти комунальної власності, що знаходяться в Луцьку, отримали в постійне користування земельні ділянки.

Про це йшлося 24 лютого під час пленарного засідання сьомої сесії Луцької міської ради, – передає ІА Волинські новини.

Керівник управління земельних ресурсів Сергій Шабала розповів, що на розгляд обранців громади винесли проєкти рішення щодо надання навчальним закладам в постійне користування земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти.

Це дошкільний навчальний заклад №19, дошкільний навчальний заклад №30, заклад загальної середньої освіти «Луцький інституційний ліцей №8», дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) №9 комбінованого типу, навчально-виховний комплекс № 9, дошкільний навчальний заклад №11.

Депутати вирішили надати цим комунальним закладам у постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти земельні ділянки на вул. Воїнів-афганців, 5, на вул. Вороніхіна, 2, на вул. Ковельській, 43, на пр-ті Молоді, 2а, на вул. Потапова, 30 та на пр-ті Соборності, 6а відповідно.

Комунальні заклади мають зареєструвати право постійного користування вищезазначеними ділянками в порядку та строки, передбачені чинним законодавством.

Leave a Comment