Волинь Новини

За лучанами стежать із 259 камер відеоспостереження

У Луцьку встановлено  259 придатних відеокамер , які входять до складу інтегрованої системи відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк».

Про це повідомляє Департамент муніципальної варти Луцької міськради у звіті, пише “Волинь UA“.

В листопаді 2020 року на базі департаменту муніципальної варти відкрили Ситуаційний центр – «Центр безпеки міста Луцьк», у якому встановлено сучасну відеотехніку для онлайн-моніторингу камер відеоспостереження системи «Безпечне місто Луцьк».

Також у 2020 році запровадили комплексну систему відеоспостереження (КСВ) в Центральному парку імені Лесі Українки, встановлено камери відеоспостереження на основних в’їздах/виїздах міста, перших від в’їздів у місто світлофорах, а також на вулиці Президента Грушевського та ключових транспортних розв’язках.

Всього впродовж 2020 року в Луцьку встановили двісті п’ятнадцять камер відеоспостереження: 152 оглядові, 62 зі змогою розпізнати номерні знаки авто та одна «роботизована». Таким чином, станом на 1 січня 2021 року загальна число відеокамер, які входять до складу інтегрованої системи відеоспостереження «Безпечне місто Луцьк», становить на сьогодні 259 одиниць. Міська влада ще планує встановити камери відеоспостереження на перехрестях вулиць Винниченка, Словацького та на проспекті Волі.

Leave a Comment