Волинь Новини

Телеканал «Україна» зняв сюжет про заробіток луцької блогерки: дівчина звинувачує їх у брехні

Відома луцька блогерка Tattingkate на своїй сторінці у Instagram продає авторські курси, які ніби – то вчать заробляти мільйони. Журналісти телеканалу Україна, заявили, що вся інформація, яку дівчина подає у курсах – більш, ніж доступна на просторах інтернету.

Про це йдеться у випуску «Головної теми» від 20 лютого 2021 року на телеканалі «Україна», – Волинь правда. 

Аби перевірити інформацію, яка «вчить гребти гроші лопатою», журналісти телеканалу «Україна» вирішила придбати авторський курс Каті Якимчук.

«Однак, як виявилося, все про що говорить блогерка – більш, ніж доступно в інтернеті», – такий висновок зробила журналістка Олена Щербак.

Як йдеться у сюжеті «Головна тема», в інтернеті сотні обурених коментарів від людей, які теж купили курс у блогерки та розчарувалися, деякі навіть подавали заяви у кіберполіцію на дівчину.

«Вона обіцяє, що розповість супер секретні речі, а насправді нічого такого немає. У нашій групі було 60 людей, які придбали курс за 2800 гривень, і це лише один потік», – розповів Олександр, який купив авторський курс Каті Якимчук.

Нагадаємо, луцька блогерка у 19 років придбала Porsche Cayenne, а у 2020 році заробила 20 мільйонів гривень. Вона має 1,3 мільйони підписників у Instagram та щотижнево проводить розіграші.

Однак, як йдеться у сюжеті, насправді за дівчиною спостерігає у 10-15 разів менше користувачів, ніж зазначено в підписках, тому що кількість лайків та коментарів не відповідає вищевказаному.

Журналісти телеканалу «Україна» намагалися зв’язатися з дівчиною по телефону, аби почути, що вона на це скаже, однак та на зв’язок не вийшла.

На своїй сторінці у Instagram Тattingkate написала, що у сюжеті про неї 80% брехні.

«Такі «шоу» через свою брехню лише втрачатимуть рейтинги, а нам в інстаграмі від цього лише краще», – зазначила блогерка.

Leave a Comment