Волинь Новини

Катав на санчатах кінь та пес: як на Волині розважаються взимку. (ФОТО)

У селі Залухів, що на Ратнівщині, для дітей та дорослих влаштували веселі зимові розваги.

Про це Район.Ратне розповів настоятель Свято-Михайлівського храму Володимир Ковтач.

Після Богослужіння у місцевому храмі, на свято Стрітення Господнього священник організував катання для селян на санях. Володимир зазначив, що покататися на санях допоміг місцевий мешканець – Іван Тарасюк.

Іван Тарасюк

Катання на санчатах

«Хоч після Церкви приходиш додому замучений,але що тільки не зробиш заради наших дітей, нашого майбутнього хочеться відірвати їх та і самих себе від «зомбоящиків» від інтернету і справді насолодитися Зимовою красою!», – розповів священник.

Володимир зауважив, що зима швидко пройде й закликає не сидіти біля телевізорів, в Інтернеті, а радіти кожному дню і дякувати Богу, що Він нам посилає таку прекрасну погоду.

«Постійно у хаті сидіти набридло коли на вулиці справжня зима! Згадуєш, які були минулі зими і, яка тепер, то вирішили разом із моєю матушкою не сидіти у хаті, і не проморгати таку красу», – підкреслив Володимир.

Зокрема, настоятель храму розповів й відому на весь Залухів, ковзанку, на якій люблять сковзатися чи не уся малеча та дорослі.

Після поради від священника, залити ковзанку на ніч водою, чимало охочих прийшло розважитися, навіть й вагітні жінки.

Спускання з гірки

Дорослі й малеча спускалися з гірки

«Пізніше мій собака Лабрадор катав дітей на санчатах, а хтось катався на лижах. До хати не хотілося іти, але розумієш, що на вулиці вечоріє і згодом ми включили напроти ковзанки прожектора. Але усьому є кінець: потрібно ловити момент поки це можливо», – розповів про зимові розваги отець Володимир.

Катання на собачій упряжці

Leave a Comment