Волинь Новини

У місті на Волині за несвоєчасне очищення сміттєвих майданчиків директор ВУКГ отримав догану

Директора виробничого управління комунального господарства Нововолинська притягнули до дисціплінарної відповідальності за ситуацію, яка склалася із нагромадженням сміття на майданчиках міста.

Про це стало відомо 18-го лютого під час засідання виконавчого комітету, – передає БУГ.

На критичну ситуацію з майданчиками зі сміттям неодноразово нарікали мешканці міста, публікуючи фото в соцмережах.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус повідомив, що директор ВУКГ Артем Жигалюк не справляється із завданням, а відтак його притягнули до дисциплінарної відповідальності та позбавили премії.

“В минулу середу дав доручення здійснити вивезення сміття. Саночистка має 5 сміттєвозів, у штаті є більше ста працівників – сил для подолання цієї проблеми достатньо. У неділю із заступником здійснив об’їзд міста. Робив це і в понеділок, вівторок та середу. Ви не справляєтеся. Разом із тим, вивезення сміття здійснюється неякісно. Бригада на 15-му і 5-му мікрорайоні працює якісно і залишають чисті та охайні майданчики, а в інших місцях не так. Проведіть інструктаж із працівниками”, – звернувся мер до Жигалюка.

Директор ВУКГ пояснив, що із завершенням снігопадів, більше уваги приділили проблемі вивезення сміття. І домовилися із приватними підприємцями про допомогу, щоб максимально швидко розчистити майданчики.

“Через сильні інтенсивні снігопади підприємство було змушене приділити увагу першочерговій очистці доріг та тротуарів Нововолинської громади. Техніка була розподілена і на місто, і на села, а сніг протягом тижня йшов безперервно. Тому фізично не встигли доїхати до всіх сміттєвих майданчиків, які були засипані снігом”, – зазначив Жигалюк.

Leave a Comment