Волинь Новини

У деяких мікрорайонах Луцька третій день чекають на снігоочисну техніку

Жителі мікрорайону Вишків, що у Луцьку розповіли, що розчищати сніг почали власними силами, бо комунальна снігоочисна техніка до них поки не дісталася.

До розчищення вулиці залучили трактор одного із мешканців, – передає Суспільне.Волинь.

“Це єдиний варіант виходу із ситуації. Зробили лопату, я поїхав купив ланцюг на сусідського трактора і прийнялися за роботу”, – каже місцевий житель Олег Ольховий.

У деяких мікрорайонах Луцька чекають на снігоочисну техніку третій день

Протяжність вулиці Селищної, яку як і решту Луцька завалило снігом, майже кілометр. Трактором за день встигли прочистили шлях лише до 10 будинків.

“Ми зверталися на “гарячу” лінію, дзвонили у Луцький спецкомунтранс, МНС. Заявку приймають і обіцяють, що передадуть керівництву, але поки що нічого не робиться” – каже житель вулиці Володимир Самчук.

Роботи з розчищення міста від снігу ще тривають, – розповів керівник Луцькспецкомунтрансу Володимир Марцелюк. Коли техніка доїде до мікрорайону Вишків – не каже.

“На сьогодні, якщо і залишилися провулки, вулиці не почищеними, то робота продовжується, працює грейдер, трактори, які менш габаритні і можуть поміститися в маленьких провулочках”, – каже комунальник.

Протягом дня Суспільне намагалося отримати коментар керівника департаменту ЖКГ Луцька Миколи Осіюка, аби з’ясувати до яких віддалених вулиць і мікрорайонів міста снігоочисна техніка ще не доїхала. На дзвінки журналістів посадовець не відповідає.

Leave a Comment