Волинь Новини

Депутатка Луцькради просить владу звернути увагу на проблему вивезення снігу із приватного сектору

Депутатка від Громадянського Руху “СВІДОМІ” Алла Надточій закликає звернути увагу на проблему вивезення снігу із приватного сектору.

Про це говорили в програмі  “Відкрита влада. Місто” в ефірі ТРК “Аверс”, – передає ІА Конкурент.

Гостями студії також були депутати Луцької міської ради від інших політсил: Юрій Моклиця – депутат Луцької міської ради від “Європейської Солідарності”, Юрій Безпятко – секретар Луцької міської ради, Роман Бондарук – голова фракції “Слуга народу”, Олександр Козлюк – депутат Луцької міської ради від ВО “Батьківщина”, Володимир Пшибельський – депутат від ВО “Свобода”.

Зі слів Алли Надточій, найбільша проблема з вивезенням снігу – в приватному секторі. Адже якщо навіть посередині вулиці проходила снігоочисна техніка, то на узбіччях, фактично під парканами приватних садиб, залишився сніг. Коли він почне танути, мешканцям загрожує підтоплення. Тому вже зараз треба продумати, як вивезти найбільші кучугури.

Зокрема, депутатка просить звернути особливу увагу на вулицю Заньковецької, як розташована на низовині, і там навіть влітку, коли випадають рясні опади, підтоплює будинки.

“Там (у приватному секторі, – К.) буде найбільша біда і найбільші проблеми”, – резюмувала Алла Надточій.

Leave a Comment