Волинь Новини

Повідомили, скільки на Волині підприємців у 2020 році отримали допомогу у зв’язку з карантином

У минулому році 2608 суб’єктів підприємницької діяльності міста Луцька отримали фінансову допомогу на період карантину розміром 50 млн гривень.

Про це йде мова у Програмі економічного і соціального розвитку Луцької міської територіальної громади за 2020 рік, – передає ВолиньUA.

На економічний розвиток Луцької міської територіальної громади у 2020 році вкрай негативний вплив мали карантинні заходи, які були спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Протягом 2020 року урядом України реалізовано два проєкти щодо надання фінансової підтримки бізнесу на період карантинних обмежень. Програмою надання допомоги щодо часткового безробіття для суб’єктів малого або середнього бізнесу та ФОПів, які є застрахованими особами, скористались 2608 суб’єктів підприємницької діяльності міста (профінансовано 50,0 млн грн).

Відповідно до Програми надання одноразової матеріальної допомоги суб’єктам господарювання для здійснення виплати найманим працівникам на період обмежувальних протиепідемічних заходів, допомогу отримали 55 суб’єктів господарювання – юридичних осіб для виплати 762 найманим працівникам (загальна сума отриманих коштів 3,3 млн грн).

Leave a Comment