Важливо Волинь Новини

Волиняни розрахувались за доставку газу лише на 50%

Борг населення на сьогодні становить 37 млн. грн. Найкраще платять у Ковельському районі та місті Ковелі, нижчий рівень оплати – в Луцькому районі та місті Луцьку.

Про це інформують у пресслужбі АТ «Волиньгаз».

Вчасна оплата за послугу з розподілу природного газу вкрай важлива для стабільної та надійної роботи газотранспортної системи області. Адже утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізація, капітальні та поточні ремонти, фінансуються виключно з коштів, що надходять від волинян у вигляді плати за розподіл газу.

Щомісяця до 20 числа споживачі природного газу зобов’язані сплачувати за послугу з розподілу АТ «Волиньгаз». Розрахувати платіж за розподіл (доставку) газу можна самостійно: сума кубів газу, спожитого за газовий рік, множимо на тариф на розподіл, а результат ділимо на 12 рівних платежів, які сплачуються щомісяця впродовж року.

Актуальну інформацію стосовно розрахунків за розподіл природного газу споживачі АТ «Волиньгаз» можуть переглянути в онлайн-сервісах 104.ua або уточнити за номерами телефонів контакт-центру (0332) 280 104, (067) 33 39 104.

Leave a Comment