Новини

Таксист до струсу мозку відлупцював пасажирку: подробиці

У Києві між таксистом та пасажиркою стався конфлікт.

Пише Gazeta ua, посилаючись на ТСН.

Відомо, що жінку звати Валерія, вона блогерка. Після конфлікту зі струсом мозку опинилася в лікарні. Таксист витяг її із салону за ноги, ще й облаяв.

“Він зупиняє біля іншого будинку, я кажу, що завезіть мене у двір, а він говорить: “На вихід”. Заводить машину і везе мене в невідомому напрямку”, – розповіла Валерія.

Все, що відбувалося, Валерія почала знімати на телефон, однак водію це не сподобалося.

“Він хотів мене вдарити в телефон, потім вдарити в обличчя, тоді він схопив мене за ноги смикнув так, що я вдарилася головою об вікно і далі він мене просто витяг за ноги”, – розповіла жінка.

Відомо, що водія таксі звати Сергій. Він розповів свою версію того, що сталося.

“Вона не хотіла виходити, я відкрив двері, вона почала “возбухати”, мені довелося. Я взяв її за штанину, вона одразу сама вилетіла. На емоцій може я неправильно вчинив, вийшло як вийшло, трохи жорстко”, – визнає таксист.

У службі таксі коментувати конфлікт відмовляються. Перед постраждалою пасажиркою вибачилися лише після того, як скандал отримав розголосу.

“Розраховуємо на те, що буде проведено слідство оскыльки це не лише справа про легкі тілесні ушкодження. Тут мова йде про всіх користувачів таксі”, – зазначила адвокатка постраждалої пасажирки.

Після того як Валерія опублікувала історію про конфлікт у себе в соцмережах, водія впізнали ще кілька дівчат, які також мають, що розповісти про нього.

Leave a Comment