Новини

Скандал у Рівному: після стоматолога 5-річна дівчинка вийшла із синцями на шиї. ФОТО

У соціальній мережі Фейсбук розгорівся скандал пов’язаний із приватною стоматологічною клінікою. Рівнянка Юлія Яцук повідомила про те, що під час прийому у дитячому медичному закладі “Only kids” лікарка Інни Кравчук та її асистенти нанесли тілесні травми її 5-річній дитині, – повідомляє Рівне online.

“Я залишила свою дитину один на один з лікарем, яка запевняла, що дуже любить дітей і знає, який підхід потрібен до них, щоб заспокоїти, а натомість застосувала фізичне насилля під час прийому, про що свідчать синці і садна на шиї та передпліччях доньки. Це гіркий урок для мене і травматичний досвід у житті моєї дитини, про що себе картаю”, – йдеться в дописі.

Пост жінки одразу ж набрав шаленої уваги, за декілька годин там було близько двох сотень репостів.

Проте, через декілька годин після публікації посту адміністратори спільноти “Білі халати Рівного” видалили його через скаргу лікарки Інни Кравчук. Мама потерпілої дівчинки повідомила, що лікарка відмовилася коментувати цей інцидент.

“Сподівалась, що лікарка визнає свою провину, а ні, натомість відбувається блокування посту. Інно Кравчук, свій час я хочу присвячувати своїм дітям, а не на дублювання постів чи тяганину в правоохоронні органи. Справедливо буде, якщо батьки знатимуть і про такий ваш “підхід” до маленьких пацієнтів, прийматимуть своє рішення щодо обрання вас як лікуючого лікаря і не легковажитимуть здоров’ям психічним і фізичним своїх дітей і себе,” – написала в соціальній мережі Фейсбук мама дитини.

Ми звернулися за коментарем до Юлії Яцук із запитанням, чи вона має намір, за даним фактом, звертатися до поліції, але наразі відповіді не отримали.

Також, ми телефонували до лікарки Інни Кравчук, але нам відповіли у лікарні, що вона зайнята.

Ми готові надати лікарці, або дитячій стоматологічній клініці можливість прокоментувати цей інцидент.

Leave a Comment