Волинь Новини

У Луцьку прорвало теплотрасу, яку ремонтували декілька днів тому

Мешканці 20 багатоквартирних будинків у Луцьку від 9-ї ранку 2 лютого – без тепла в оселях і гарячої води. Про це розповів речник ДКП “Луцьктепло” Антон Безносиков.

Декілька днів тому, 29 січня, через аварію на тепломережі 20 будинків на проспекті Соборності та 13 будинків на вулицях Домни Гордіюк і Наливайка опинилися без теплопостачання та гарячої води, – передає Суспільне.Волинь.

Майстер з ремонту теплових мереж Андрій Стаднюк розповів Суспільному, що витік на трубі на перехресті проспектів Молоді та Соборності стався в п’ятницю. Тоді, з його слів, комунальники провели ремонт, однак цього разу трубу прорвало в іншому місці. Комунальник каже: спершу заварюють трубу, ставлять на потрібне місце латку і тоді пустять опалення.

Нині ремонтують той же трубопровід, який лагодили чотири дні тому. Без теплопостачання і гарячої води мешканці 20 будинків на проспекті Соборності та вулиці Кравчука, – говорить речник “Луцьктепла” Антон Безносиков. Із його слів, попередній витік був невеликий, тому його ліквідували швидко.

“Сьогодні стався повторний витік на тій же ділянці трубопроводу. Із 9-ої години розпочалися роботи, перекрили ділянку трубопроводу, відкачали воду і зараз там проводяться подальші роботи: зварювальні та з ліквідації витоку”, – зазначили в “Луцьктеплі”.

Зі слів речника підприємства, до кінця дня ремонтні роботи мають завершити та відновити теплопостачання.

Leave a Comment