Важливо Новини

Українців за кермом почнуть спонтанно перевіряти на алкоголь

Верховна Рада розгляне законопроект, мета якого-захистити українців від п’яної їзди на дорозі. Про це після інциденту з п’яним чиновником Віталієм Немилостивим написав у своєму facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Тепер уже колишній заступник Міністра стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий написав заяву про звільнення за власним бажанням. Він зробив це після того, як стало відомо про факт водіння ним автомобіля в нетверезому стані і опору поліції”, – розповів він.

 

Геращенко зазначив, що заяву негайно задовольнять. Він розповів, що Віталій хоч і проявив хамство і агресію по відношенню до поліцейських, все ж розкаявся і визнав, що поводився неналежно.

 

“Тепер суд дасть оцінку діянням Віталія Немилостивого. А я ж додам, що наступного тижня Верховна Рада розгляне законопроект №2695, розроблений групою народних депутатів, які хочуть зберегти життя українців від п’яних осіб на дорогах”, – говорить він.

 

Антон Геращенко висловив сподівання, що законопроект підтримають всі фракції і зазначив, що від рук п’яних водіїв гинуть виборці.

“У цьому законопроекті передбачено право робити раптові перевірки водіїв на стан алкогольного сп’яніння, як це є у всіх цивілізованих країнах. І що не дозволено зараз в Україні”, – пише Геращенко.

 

 

Leave a Comment