Новини

Російський співак заговорив про геноцид в Росії

Авраам Руссо вирішив зачепити болючу тему у своїй програмі.

Відомий російський естрадний співак сирійського походження Авраам Руссо живе в Нью-Йорку, але часто буває в Росії. Постійний учасник фестивалю “Пісня року” та чотириразовий володар премії “Золотий грамофон” Авраам Руссо часто дає концерти, на яких радує шанувальників вже улюбленими мелодіями та новими хітами, – передає Znaj.ua.

Однак, його творчість не обмежується концертною діяльність в Росії. Співак веде свою програму “Разговор по душам” на своєму youtube-каналі, у якій підіймає різні теми — моральні, теми здоров’я, і навіть воєнні.

Варто зазначити, що у співака проросійські погляди і саме з цих позицій він запрошує гостей у свою програму.

Цього разу Авраам Руссо вирішив зачепити тему геноциду. Про це співак написав на своїй сторінці в Instagram.

Історія геноциду в чорному жалобному кольорі була в 19-20 століттях для ассірійців, вірменів, греків та ін. Але  ще  раніше цього  періоду  християнський  народ, в особі болгар, був підданий знищенню“, – анонсував свою програму Авраам Руссо.

З огляду на анонсованих гостей розмови про геноцид кримських татар не буде.

Нагадаємо, 51-річний музикант Авраам Руссо народився в сирійському містечку Алеппо.Його батько служив у французькому іноземному легіоні. 

Коли батько помер, сімейство переселилося спочатку до Франції, а потім в Ліван. Протягом декількох років Авраам проживав в чоловічому монастирі, там же і навчався. Саме в той період він і почав співати.

Свою кар’єру співака побудував в Росії, він прийняв російське громадянство і всюди представлявся російським естрадним виконавцем.

Leave a Comment