Волинь Новини

На Волині двоє молодиків посеред дороги кидалися на автомобілі і копали їх (Відео)

«На передодні Різдва поблизу магазину «Рукавичка», по вул. Ковельська, двоє чоловіків перебували на проїзній частині та пошкоджували автомобілі, які рухались», – написали на фейсбук-сторінці Твій Володимир та виставили відповідне відео.

 

 

«Колись їхав по місту, і на моє авто так само собаки кидались. Але в псів був шлюбний період, і збільшена агресія. Можливо це Вурдалаки))), під час шлюбного періоду, просто в образі людей. Але якщо серйозно, це добре що водії з далека бачили що твориться на дорозі і скидали швидкість до мінімуму. По місту дозволено їхати 50км/год., додаємо до швидкості мокрий асфальт і дощ, і виходить в нас такий результат: одна каліка (в кращому випадку), у водія зіпсовані нерви, стрес, без сонна ніч, совість яка його ще довго мучити буде, та побите авто, у копів та медиків ще одне неспокійне чергування ( які і без того мають роботу). А автор відео замість того щоб проявити свою громадянську позицію (визвати поліцію або втрутитись самому, щоб пояснити молодикам що вони помиляються) сидить і фільмує, але недай бог, якби щось з того що я перелічив сталось, то він спокійно поїхавби додому, писати всім в фб, що вмісті трапилось в нього на очах.

І на останок, в Європі також є купа п’яного бидла, але там громадяни не проходять повз, а стараються допомогти виправити ситуацію, і застерегти від виникнення біди та жертв, ось це і є Європа!» – коментує один із користувачів/

Zoryana Kvashuk обурюється: «В Польщі патрулюють на свята постійно і штрафи виписують що без масок на вулиці а тут можна і на ялинці повисіти і машинам копняка дати».

«Через таких дибілів,і стаються проблеми. Вийшлоб кілька шоферів ,відчистили тих ненормальних,хоч трохи би знали своє місце. Алеж ніхто нехоче проблем,бо ніхто незнає що у цих слабоумних на думці», – коментує інцидент Марійка Славінська. А Анна Журавльова дивується: «А що то через день вже робиться? То на ялині, то по дорозі. Вільний доступ до наркотиків чи відсутність поліції? Це ж видно, що вони не п’яні, а під дією наркотичних речовин. Чи то коронавірус так в голову б’ є?»

Leave a Comment