Волинь Новини

“Віра – це сильна зброя проти всього”, – у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій – веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам Волиньinfa Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. До слова, юнак поділився власними переживаннями щодо сприйняття діагнозу і подальшого лікування.

Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Я дякую Богу, за те що я живий і можу насолоджуватись кожним днем. Дякую всім людям за молитву та теплі слова підтримки! За те, що приходили до мене! матеріальну підтримку, за те, що не дали мені здатись. За багато нових знайомств і хороших людей поряд. Тільки завдяки Вам я живу. Дякую своїй коханій Олічці за терпіння і те тепло, яке вона мені дала , і не дала здатись! А дала шанс на чудові люблячі стосунки, що не залишила мене у важкий час і я за це ій дуже вдячний.
Для всіх нас це був не легкий рік!
Наша маленька мрія про ремісію вона Є! Але не до кінця..
Завжди хочеться попрощатись зі своїми думками і жити далі.
Я не приховую, що кожного дня я продовжую боротись зі своїми страхами, про те що буде далі..
Але віра – це сильна зброя проти всього!
Віра в себе – привела мене до одужання!
Я ніколи не скажу, що я здався, я завжди буду сильним щоб мені це не вартувало, це моє життя і я проживу його за своїм сценарієм.
Життя занадто коротке щоб жити не за своїм сценарієм. Тому любіть життя”, – йдеться у дописі.

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:

5168 7574 1965  3276 Зажицький Дарій Русланович

5375 4141 0254 5711 Моно банк

Leave a Comment