Волинь Новини

«Біда проникає у школи»: У Луцьку посилять боротьбу з розповсюдженням закладок­ із наркотиками

У Луцьку посилять боротьбу з розповсюдженням закладок із наркотиками.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, – передає ІА Волинські новини.

Під час розгляду проєкту Програми забезпечення особистої безпеки громадян та протидії злочинності на 2021–2023 роки Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення т. в. о. керівнику Луцького відділу поліції ГУ НП у Волинській області Сергію Рудницькому щодо посилення роботи з метою виявлення закладок і причетних до їх розповсюдження осіб.

«Необхідно посилити роботу Луцького відділу поліції у співпраці з патрульною поліцією. Йдеться про закладки. Ми бачимо, що діється в місті, як працюють ці закладчики. Це насправді дуже серйозна проблема на сьогодні, якій потрібно приділити особливу увагу. Ми бачимо, що ця біда проникає сьогодні навіть у школи», – сказав Ігор Поліщук.

Він повідомив, що найближчим часом буде зібрано відповідну нараду: «У нас є комплексний підхід до цієї проблеми. Прошу Луцький відділ поліції також напрацювати своє бачення щодо того, як міська рада може допомогти в протидії розповсюдженню наркотиків».

Leave a Comment