Новини

Загинув відомий футболіст: 1-річна дівчинка залишилася сиротою. ФОТО.

Як стало відомо, відомий український футболіст, капітан клубу «Бужора» Мирослав Мудра загинув у ДТП на Закарпатті.

Про це повідомила на своїй сторінці у соцмережі Facebook його родичка Олена Мудра

“Сьогодні вночі п’яна ДТП на Іршавщині забрала життя мого родича, дочці якого немає й року. Молодий водій, котрий нещодавно повернувся з армії, перебуваючи п’яним за кермом, здійснив наїзд на трьох пішоходів. Один з ним помер на місці. Водія освідчили і затримали по статті 208 ККУ.
Я хочу вірити, що Поліція Закарпатської області та Закарпатська обласна прокуратура працюватимуть на боці закону. Бо саме ви маєте забезпечувати дію правових механізмів в нашій державі і створювати успішні прецеденти верховенства закону. Життя людське безцінне”, – йдеться у дописі.

Місцеве видання mukachevo.net повідомляє, що Мирослав Мудра у день загибелі разом із командою грав у мініфутбол в одному зі спорткомплексів Іршави. Після тренування спортсмени вийшли на зупинку, там і сталася ДТП.

“Мудра загинув відразу. Тим часом двох його товаришів госпіталізували в лікарню. Зазначається, що один з футболістів отримав множинні переломи, а інший перебуває у важкому стані в реанімації”, – зазначають лікарі.

До слова, водій був п’яним: алкоголь у крові в 7 разів перевищував норму.

Пресслужба ГУ Нацполіції у Закарпатській області підтверджує, що водій, який збив футболістів, кермував автомобілем напідпитку:

“Водій автомобіля Opel Zafira намагався обіграти Volkswagen Caddy, який їхав попереду, і врізався в нього. Після цього 26-річний кермувальник, не зупиняючись, вилетів на ліве узбіччя дороги та збив трьох пішоходів.
На місці загинув 30-річний Мирослав Мудра. Постраждали ще двоє чоловіків — 25-ти та 35-ти років.
За кермом Opel Zafirа їхав мешканець села Кам’янське Іршавського району. У його крові поліцейські виявили 1,4 проміле алкоголю (максимально допустимий вміст – 0,2 проміле).Вводія затримали, відкрито кримінальне провадження.

Водія затримали, відкрито кримінальне провадження.

Leave a Comment