Волинь Новини

Чиновникам мерії на Волині дали понад 165 тисяч гривень премії

У грудні цього року нова міська влада виплатила працівникам виконкому більше 165 тисяч гривень премії.

Про це свідчать дві трансакції виконавчого комітету Ковельської міської ради за 7 грудня. У документах зазначається, що премії – до свята. Очевидно, мова йде про День місцевого самоврядування, – передає Ковель медіа.

До речі, «попередники» у жовтні цього року теж до свята (14 жовтня) дали премії чиновникам мерії в розмірі близько 70 тисяч гривень.

У грудні чотирма трансакціями виконком також виплатив компенсації за невикористані відпустки. Мабуть, йдеться про керівництво міста, яке звільнилося із займаних посад. Загальна сума виплачених коштів становить 284 тисяч 95 гривень.

Місцева влада дбає і за простих мешканців міста. На першому засіданні виконавчого комітету, яке відбулося 15 грудня, прийнято низку рішень щодо виділення матеріальної допомоги ковельчанам з міського бюджету на лікування та соціальний захист.

Дванадцятеро людей, які мають онкологічні захворювання, профінансують у сумі 58 тисяч, четверо, у кого рідкісні недуги – понад 23 тисячі гривень.

На лікування і підтримку тридцяти шести мешканців міста, які потрапили в тимчасові життєві труднощі, буде спрямовано майже 25 тисяч гривень.

Двом ковельчанам, які прийняті на військову службу за контрактом в Збройні Сили, виплатять по п’ять тисяч кожному, двом сім’ям учасників АТО – по тисячі гривень.

По тисячі отримають до дня народження двоє дітей, батьки яких загинули на Сході України, – йдеться у повідомленні міськради.

Leave a Comment