Волинь Новини

Ірина Чебелюк та Юрій Вербич стануть заступниками Луцького міського голови

Розпочали роботу постійні депутатські комісії. Депутати розглядали проекти рішень, що будуть внесені на третє пленарне засідання І-ї сесії VIII скликання.

Про це повідомляють на веб-сайті Луцької міськради.

Нагадаємо, до складу постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови увійшли: Віталій Бондар (голова комісії), Алла ЖупанюкАлла ДоманськаОксана ЛєщинськаІгор ГнетньовІрина Чебелюк та Алла Надточій.

Депутати обрали заступником голови комісії Аллу Жупанюк, секретарем — Аллу Доманську.

На засіданні розглянули низку кадрових питань щодо затвердження загальної чисельності апарату міської ради та її виконавчих органів, утворення та затвердження кількісного та персонального складу виконавчого комітету Луцької міської ради. Міський голова Ігор Поліщук представив Ірину Чебелюк, як кандидата на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради. Претендент на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому — Юрій Вербич.

Також міський голова представив кандидатів на посаду старости в різних селах Луцької міської територіальної громади.

Ці ж питання розглянули під час постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, торгівлі, послуг та розвитку підприємництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Члени комісії: Олександр ЛазукаКатерина ШкльодаАндрій АвраменкоІрина Колковська та Лілія Каньовська.      

Leave a Comment